ECL C1 (felsőfokú) szóbeli általában mikor van, milyen napra szokott esni?
Azt tudom, hogy középfokú írásbeli általában szombaton, szóbeli a következő hét pénteken van. C1-nél ez hogy szokott lenni?
Áprilisban mennék, és a várható időpont szóbelire 22-ig tart, de nekem 18-án lesz műtétem is, pechemre... :/
Kedves első válaszoló! :D
Úgy érzem túl sok időd van. Amondó vagyok, hogy kezdj valamit felesleges, lekötetlen energiáiddal, mert ha nem lenne ennyi léha ember az országban, mint te, akiket a dolgozóembereknek kell eltartaniuk, akik még arra is ráérnek, hogy ilyen -szerintük frappásnak tartott- válaszokkal foglalkozzanak egész nap, nem tennék fel egy olyan kérdést, ami fontos a továbbtanulásomhoz,jövőmhöz: hogy A, ha Magyországon maradok, es jó egyetemre mennék, amihez -hogy minnél több pontom legyen felvételinél- kell ugye a nyelvvizsga, és késöbb Magyarorszagon az adómnak köszönhetően téged is eltartsalak vagy a segélyeid végett, vagy a nyugdíjad miatt. B,ha esetleg el akarnék menni külföldre, mert nem bírom elviselni az olyan tajparasztokat, mint Te, ahhoz is kell a nyelvvizsga. Mert az olyanok miatt süllyed le az ország, akik azt hiszik magukról, hogy jobbak, többek a másiknál, vagy nem hajlandók kezdeni az életükkel valami értelmeset és el vannak telve maguktól. :)
Tisztelettel:potenciális, jövőbeni adóalanyod, aki el fog tartani. ;)
Nem tudom mivel érdemeltem ki első válaszod.
Sajnos április 18-án műtétem lesz, de szeretnék minnél előbb levizsgázni angolból, mert augusztusban spanyolból mennem kell. :)
Nincs mindenkinek annyi ideje, mint neked. Becsüldmeg ;)
Először úgy gondoltam, nem fogok válaszolni, ha még egyszer kommentelsz.
De igen, most leállok vitatkozni egy nálam hülyébbel... Hova süllyedtem? xD De ezek után... "igy az ilyen tipusu roncsokat mint te akiknek mutetre van szuksege legalabb kiloki az orszag.:)" Kilöki az ország? Hova, ha én megyek el az ilyen diszkriminatív tajparasztok miatt, mint te :P Mert igen kérlek, ezt nevezik diszkriminációnak...
Ne haragudj, de ezt a nagyon 'frappáns' beszólásodat nem hagyhattam szó nélkül, már csak más, 'roncs' ember társam miatt sem.
A műtét azért kell, mert sportolás közben volt egy balesetem. Szóval köszönöm, nem vagyok roncs. Pont az ellenkezője. Azért kell a műtét, hogy újra neki kezdhessek, és tovább fejleszthessem magam. Mert szerintem lábra állni, kikecmeregni egy ilyen dologból, amibe ilyenkor egy ember kerül, igenis becsülendő. Egy kitartást igénylő feladat.
Provokatív? Megmondó stílus? Én csak a te stílusodban reflektáltam.
Másrészt. Hol fizeted te a műtétemet?! :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!