Valaki gyorsan elmagyarázná lefordítáná ezeket a magyar mondatokat németté?
Kinek az ötlete ez? Kinek ajánlod a bort?
Kinek adod ezt? Kinek at üvege áll ott?
Kinek magyarázod el ezt? Kié a pohár (gehören+D)
Kinek a fia fekszik ott? Kinek ajándékozod a zongorát
Kinek a képe lóg ott? Kié a ház?
Kinek tetszik a kép? Kinek a háza áll ott?
Kinek a lába ez? Kinek a sörét issza?
Kinek Fáj a lába? Kinek mutatod a kertet?
Próbáld meg, és ha nem jó, kijavítjuk. De ettől még nem leszel jobb németből, ha mással csináltatod meg, és most sem lehetsz olyan jó szinten, ha ezek az alap mondatok nem mennek.
Gyakorlásnak jó ez, hajrá!
Attól még ez az oldal nem arra van, hogy mással csináltasd meg a házidat. Szombat este van, biztos nincs pár perced ma vagy holnap, hogy hétfőre (vagy későbbre) kész legyél.
Ha megcsináltatni akarod, ott van az ehazi.hu, de ne ide pofátlankodj! Puszipá!
"Basszus kulcs! Már nem azért az 1-20-ért de kérdésre választ kértem nem pedig az oktatást! Fárad vagyok mert angolra is járok + német kezdőbe ezért kérdeztem!"
Basszus kulcs! Már nem azért az 1-20-ért de nehogy már saját próba nélkül a szádba rágjuk a megoldást. Amennyi időből telt volna egy választ megírnod, annyi időből már írhattál volna megoldási kísérletet.
Na szuper, akkor már meg is van kihez fordulhatsz legközelebb, ha ilyen alap feladatokat nem tudsz megcsinálni.
Puszcsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!