Euroexam C1 angol nyelvvizsgán milyen feladatok vannak?
A honlapjukon tényleg van fent minta feladatsor, érdemes megnézni.
A listening nem az írásbeli része, az ott elért eredmény a szóbelihez számít, viszont az írásbelivel egy helyen, annak a végén csináljátok.
Grammar külön nincs, szerintem ez az Euro egyik legnagyobb előnye, inkább a valós élethelyzetekre fókuszál. Persze azért a levélben nem illik nagy marhaságokat írni nyelvtani szempontból.
Szóbeli: 1. ismerkedés-bemutatkozás a vizsgapároddal.
2. egy téma prezentálása szóban (ott adják, nem szabadidő és hobbi, stb. Pl. " a szigorú törvények biztosítják a társadalom egyensúlyát" "Egészség a bio termékeknek köszönhetően", stb.
3. közös feladatmegoldás, asszem képekről kell beszélgetni, véleményt nyilvánítani, oda-vissza érvelni
Összességében szerintem nagyon korrekt szervezet, tegnap csináltam a 3. vizsgámat náluk (felsőfokú német, tavaly felsőfokú angol, 2012-ben középfokú angol), sosem szívattak hülyeségekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!