Mentos kérdése:
Angolból hogy tudnám megtanulni használni a prepozíciókat?
Figyelt kérdés
Addig értem hogy hol használjuk többnyire az at,in,on,of prepozícókat, de a többit nem értem, hogy jegyezzem meg ? BME-s teszteket csinálok és a 20 ból átlagban 5 öt találok el2017. febr. 17. 15:10
2/5 anonim válasza:
Vannak általános szabályok, de igazából be kell vágni minden esetet.
4/5 anonim válasza:
nem sok van, kb 40 amit ismerni kell, de hasznalatukban kizarolagosak, bar nehanynak arnyalatokban elter a jelentese pl van amit csak vizen valo atmenetre lehet hasznalni az az across....vagy ha valaminek a tuloldalara valo ATMENETET akarsz kifejezni az over, de ha csak szimplan valaminek a tuloldalara akkor across es over is lehet....
en ezeket ugy tanultam meg, hogy szituaciohoz kotottem...atmentem a hegy tuloldalara fagyit enni stb...csak gagyibb peldakkal azokat inkabb nem osztanam meg.:D
Tanuld be oket, sok sikert!
5/5 anonim válasza:
Irj ram privatban, ha ajanljak egy jo konyvet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!