Angol középfokú: hol érdemes Budapesten? Hol könnyebb? Egy vagy kétnyelvűt? A beszéd akadozva megy, de sok apró hibát vétek.
Nem teljesen releváns, de én németből voltam középfokúzni novemberben. Egynyelvűn. Nagy különbség nincs, nézz utána, hogy ami miatt kell a nyelvvizsga, oda kell-e a kétnyelvű (nekem diplomához kellett, oda elég volt az előbbi).
A BME nyelvvizsgaközpontban voltam, simán tudom ajánlani. Szóbeli rész ugyanez volt nekem is, oda sem figyeltem a nyelvtanra, szerintem 3 mondatom nem volt hiba nélkül, de nem is ez volt a lényeg, a folyékony rizsázást többre értékelik. Így is 80% fölötti lett a szóbelim, én lepődtem meg rajta a legjobban. A többi rész kifejezetten könnyű volt szerintem. Előtte én is utána olvastam fórumokon, és mindenhol ajánlották (és ott van 1 és 2nyelvű is).
Sajnos nem olcsó, 27.500Ft az általános B2 komplex (azt hiszem az mindegy, hogy egy- vagy kétnyelvű).
Infók itt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!