Cseh nyelvkönyvet hol találok?
Figyelt kérdés
Szeretném elkezdeni a cseh nyelv tanulását, de nyelvkönyvet nem találok hozzá, csak szótárakat, útikönyveket. Antikvárban találtam, de csak előjegyzésre van, és régi kiadás. Valaki tudna nekem segíteni, hogy hol keressem?2010. máj. 7. 18:54
1/10 anonim válasza:
Egy időben én is gondolkodtam a cseh nyelv elsajátításán, de aztán ez megmaradt tervnek. Viszont találtam nyelvkönyvet (még jó, hogy könyvjelzőztem): [link]
Sok sikert.
U.i.: DJVU olvasó programmal tudod megnyitni. ;)
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy segítettél!
2010. máj. 8. 11:13
3/10 A kérdező kommentje:
Kérem, hogy aki tudna még segíteni, írjon!!! Köszönöm!
2010. máj. 8. 11:29
4/10 anonim válasza:
Más nyelvekből milyen szinten állsz? Mert angolul van rengeteg anyag (de szerintem németül is).
5/10 A kérdező kommentje:
Mindkettőt felsőfokon beszélem.
A cseh nyelvet szeretném elkezdeni, nem mást.
2010. máj. 8. 19:06
6/10 anonim válasza:
Úgy értem, angolul rengeteg anyagot találsz a cseh nyelvhez. Pimsleur, Rosetta Stone, stb. Meg szerintem az "XY for Dummies" sorozatból van "Czech Language" is.
7/10 anonim válasza:
Én random emberekre írogattam, mikor szlovákul tanultam skypen, és 8-ból volt egy aki készséges volt és írogathattam neki.
8/10 anonim válasza:
Cseh Kulturális Intézet-Budapest. Indítanak tanfolyamokat. Az ELTE kiadott egy felújított cseh nyelvkönyvet kezdő magyar tanulóknak magyarul, az nagyon jó. Amúgy magyarul semmi nincs sajnos ezen kívül, mi középhaladó szinten cseh-angol/német könyvet használunk kényszerűségből.
9/10 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak:
Köszönöm, hogy tájékoztattál, ez nagyon nagy segítség nekem!!!!!!!!!!!
Ment a pont is! :-))
2010. dec. 15. 17:32
10/10 anonim válasza:
Szia!
Ha aktuális még a keresésed írj e-mailt, a címem nyilvános. :)
Üdv,
Ilona
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!