AnimeHunor kérdése:
Mit tudok tenni hogy nagy mértékben javítsak az angol szókincsemen?
Figyelt kérdés
2017. febr. 4. 19:47
1/9 anonim válasza:
Mint minden szókincsnél, olyan nyelvű szövegeket kell olvasni, amit fejleszteni akarsz. Könyvet, weboldalt, akár feliratos sorozatokat nézve.
3/9 anonim válasza:
mnemotechnika és szóbeli beszélgetés
5/9 anonim válasza:
amit bemagolsz az 1 hét múlva a felejtésé...
6/9 anonim válasza:
Olvass olyan témában, amiben a szókincsedet fejleszteni akarod. Ne nyúlj rögtön a szótárhoz, ha ismeretlen szót találsz, hanem próbáld meg kitalálni mit jelenthet. Keress rá az új kifejezésre a neten, nézd meg azt is milyen képeket ad a google hozzá. Ha nem érted vagy biztos akarsz lenni, akkor a végén, a második olvasás után szótárazz.
Ha nem élvezed így a tanulást, akkor keress másik témát, ami tényleg érdekel.
7/9 anonim válasza:
Én angol youtube videókkal lettem 3as angólból 5ös
8/9 anonim válasza:
őőőő....izzééé.. valahun aztat haltam hoty valmi tanúúlásnak híjjott donog segéét.
Ennek függvényében esetleg tanulhatnál is. Egyébként mint már írták a videok és az olvasás is nagyon jó.
9/9 Fuerteventura válasza:
Van egy remek ötletem. Tanulj angol szavakat. :) Bocsánat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!