Viki955 kérdése:
Volt valaki a decemberi vagy januari TELC nyelvizsgán?
Figyelt kérdés
Erdekelne, ha volt valaki ekkor nyelvizsgazni ANGOL B2 szinten es mik voltak a a temak a levelben? ( hivatalos, es barati level )2017. jan. 27. 14:33
1/7 A kérdező kommentje:
Senki????
2017. jan. 28. 11:55
2/7 anonim válasza:
Szia! Én a januárin voltam. Hivatalos levélben egy önkéntes programra kellett jelentkezni.(háromfajtát soroltak fel,egyet kellet kiválasztani és kifejteni,hogy miért azt választottam) Baráti levélben a 16 éves unokaöcsémet kellett lebeszélnem arról,hogy a foci miatt az iskolát elhagyja.
3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom!! :) eleg volt ra az 1ora?
valaki még, aki volt esetleg decemberben???? :)
2017. jan. 30. 09:38
5/7 A kérdező kommentje:
Valaki még?????
2017. jan. 31. 08:54
6/7 anonim válasza:
Nekem bőven elég volt az egy óra és én is januárban voltam
7/7 anonim válasza:
Én januárban voltam, nekem bőven elég volt az egy óra :) Azért nem gáz, mert az egyik csak egy 150 szavas levél a másik meg 80, mindkét szóhatár viszonylag gyorsan megvan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!