Jók ezek a alap Angol mondatok? A mondat szórendje mennyire jó?
Kezdő ként alkottam őket.Évek óte nem tanultam angol.. Megprobáltam 1-2 mondatot alkotni mielőtt ujra nekiállnék angolt tanulni.
Igazából nem a magyarra fordítás a legfontosabb hanem az angol mondatoknak a helyessége.Hogy jó e a sorrend és hogy értelmesek e.
-What kind of next direction do i go: milyen irányba menjek a következő utcában?
-I don't like always get up early anyway I usually get up easily in the morning. Nem szeretek koránkelni minden reggel.. egybként általában könnyen felkelek reggel.
-I very nervous because I have to go to school tomorrow and I going to meet my friend
-I joy to see you again- Örülök hogy ujra látlak.
-anyways I hate him because he is very uppity .Amugy is utálom őt.. nagyon beképzelt
-He has allowed for me that I watch tv in my room at night
-We have festive mood- Nálunk ünnepies hangulat van
-I'm not late fortunately- nem késtem el szerencsére
-I don't expect they to speak with me:Nem várom el/Nem várom hogy beszéljenek velem
-Be my guest I give you a big guest room and you get what you want. I make everything for you that you're be happy: Legyél a vendégem.adok egy nagy szobát és kapsz mindent amit akarsz. megcsinálok mindent neked hogy boldog legyél.
Igazából nem a magyarra fordítás a legfontosabb hanem az angol mondatoknak a helyessége.Hogy jó e a szórend és hogy értelmesek e.
Köszönöm
-I can afford that I flying to Berlin: Megtehetem/megtudom engedni magamnak hogy Berlinbe repüljek
-I don't like get up early that's way I sleep for a long time: Nem szeretek korány kelni ezért sokáig alszok.
-I have a similar dog at home. I get my mom a long time ago. Van egy hasonló kutyám. A mamától kaptam még régen
-In which direction should I go in the next street?
-I don't like getting up early every morning, although I usually get up with ease in the mornings.
-I am very nervous because I have to go to school tomorrow and I am going to meet my friend
-I am happy to see you again
-Anyway, I hate him because he is full of himself.
-He has allowed me to watch TV in my room at night.
-We are in a festive mood
-I'm not late, fortunately
-I don't expect them to speak to me:
-Be my guest, I'll give you a big room and you'll get whatever you want. I'll do everything for you to make you happy.
-I can afford to fly to Berlin.
-I don't like getting up early in the morning, that's why I sleep in.
-I have a similar dog. (at home). I got it from my grandmother a long time ago.
Ez nem jó (a joy nem ige)
"I joy (to see you again)"
Hat az elso mondatot meg magyarul sem ertem.
Tehat javitom magamat. #1 vagyok
In which direction should I go to get to the next street (?)
utcaba vagy utcaban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!