Valaki csinált már Cambridge nyelvvizsgát? ( level CAE )
szia, na hogy ment a cae nyelvvizsga?
gépen jobb csinálni vagy papír alapon?
szia!
Utólag elég rossz emlék nekem ez a cambridgei történet :) 3 évet éltem angol nyelvterületen, nem nagyon készültem fel a vizsgára ( igaz megvettem két könyvet, 25 ezer körül volt ), maga a vizsgát papír alapon csináltam, én úgy éreztem, hogy nagyon jól ment, a szóbeli eredmény az előbb meglett, kb 90% körül.
Majd jött pár hét/ hónap múlva a végeredmény is, hogy 2 pont híján nem lett meg... Én úgy éreztem, hogy tök jól ment, reklamáltam, hogy megnézném, erre azt mondták, hogy szó sem lehet róla... 25 euróért összeadták a pontok újra ellenőrzés nélkül ( RÖHEJ ) és ez után azt mondták, hogy 120 euróért újra kijavítják, de úgy, hogy én nem lehetek ott...
Ami még durvább, hogy nekem a felvételi pontokhoz kellettek volna főleg a pontok, ugye kaptam egy középfokot így, de mivel felsőfokra mentem így a magyar állam nem engedte honosítani, mert olyan szintű nyelvvizsgádnak kell lennie, amilyenre mész :P
Így kb kidobtam több, mint 100 ezer forintot a semmire, mivel még egy vizsgára nem tudtam jelentkezni, mert nagyon szűkös volt a határidő, ezért gyorsan elmentem Magyarországon egy Euroexam felsőre, ami a cambridgei hez képest kb dedó szint volt és meg is lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!