Hogyan készüljek fel angol középfokra?
Figyelt kérdés
Hatodik éve tanulok angolul, a hat év alatt végig 5-ös voltam úgy hogy szinte semmit se tanultam. A tanárok is mondták hogy jó a nyelvérzékem csak nagyon minimális probléma van a nyelvhelyességgel. Külföldi barátokkal és random emberekkel is tudok beszélni. Szóban és írásban is nagyjából középfokon tudok. Ez az egész szép és jó viszont nem tudom mire számítsak vizsgán.2017. jan. 18. 22:34
1/1 anonim válasza:
Általában minden nyelvvizsgához adnak ki könyveket//jegyzeteket amikből fellehet készülni és "begyakorolni" részint, azonban érdemes tanfolyamra vagy éppen külön tanárral aki az adott nyelvvizsgára koncentrálva képes felkészíteni, azonban a munka 90%-a rajtad áll, a maradék 10% a külön tanár illetve azok a dolgok, amelyekből készülsz...Ajánlom az Oxford Exam Excellence c. könyvet, ez szolgáljon alapul(szókincs terén ha tudsz mindent akár még a felsőfok is szóba jöhet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!