Mit jelent ez a pár mondat angolúl?
Rendeltem egy külföldi webshopból ahól a visszaigazoló e-mailben ez állt:
Olyasmi ha több terméket rendeltem akkor nem biztos hogy egyszerre fognak megérkezni hanem-külön külön?
Many of our items are sourced in bulk from global suppliers, so our products usually take between 15-30 days to arrive, though in extremely rare circumstances can take longer. Delivery on all items is included in the price.
Don't be alarmed if you don't receive all items in a large order at once, we don't like to keep our dear customers waiting so we send each item as and when it arrives.
Számos helyről szerzik be az árut, ezért általában 15-30 nap, mígy megérkeznek, nagyon ritkán még több idő. A szállítási díj minden árucikket esetében az árban foglaltatik.
.
Ne ess kétségbe, ha egy nagyobb rendelésnél nem kapsz meg minden árut egyszerre. Nem szeretik várokztatni a vásárlóikat, így minden egyes árut akkor küldenek, mikor megérkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!