Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Nektek is rémisztő volt...

Nektek is rémisztő volt amikor hirtelen megtanultatok angolul és azon kaptátok magatokat hogy értitek a dalszövegeket?

Figyelt kérdés
2017. jan. 10. 20:46
 1/10 anonim válasza:
100%
volt már rá példa, de nekem nem az angollal. Angolul tudok. Egyszer 2 ukrán pali volt itt kb. 10 éve akkor voltam 11 éves. mondott egy mondatot és megértettem. Mai napig nem tudom hogyan de értettem amit mondott.
2017. jan. 10. 21:32
 2/10 anonim válasza:
100%
Rémisztő nem, de elég hamar átalakult a zenei ízlésem.
2017. jan. 10. 21:32
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Inkább a filmeknél érzékeltem ezt. Meg vicces, hogy a mai napig reflex, hogyha angol nyelvű filmet készülök nézni, akkor le kell töltenem feliratot. És akkor jön a belső hang.

-Már nem kell... Érted.

Ja. Akkor jó.

2017. jan. 10. 21:39
 4/10 anonim válasza:
100%
Igen. Nagyon megijedtem,de már jól vagyok :D
2017. jan. 10. 21:41
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Más nyelvvel voltam így, de nem rémültem meg, igazán kellemes felfedezés volt:)
2017. jan. 10. 22:09
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Inkább érdekes volt, hogy gyerekkoromban ugye én is azokat a számokat hallgattam, mint apa. És később, mikor újra hallottam a dalokat, tudtam a szöveget, de már nem csak hallás után mondtam, hanem értelmet is nyert. :)

Alig várom, hogy ez újra megtörténjen, mert szeretnék olyan nyelven tanulni, amin zenét szoktam hallgatni. Egyenlőre csak hallás után tudok együtt énekelni a számmal, de már várom, hogy mikor fogom érteni is.

2017. jan. 10. 23:08
 7/10 anonim ***** válasza:
44%
Igen. Súlyós pánikrohamot kaptam.
2017. jan. 10. 23:34
 8/10 Roflkopter ***** válasza:
68%
Szerencsés vagy, ha te csak ugy hirtelen megtanulsz idegennyelveket
2017. jan. 11. 00:35
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Amikor rájöttem, milyen buta dalszövegeket dúdolgattam eddig, sőt, némelyik kifejezetten ciki volt, az súlyos megrázkódtatást okozott, és az én zenei ízlésem is átalakult.
2017. jan. 11. 07:43
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
A zenei ízlésemnek is jót tett, valamint reflexből válaszolok vissza angolul, ja és kifejezetten választékosan káromkodok :D.
2017. jan. 12. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!