Budapedten olcso nyelvtanfolyam?
Figyelt kérdés
Bpn van olcso nyelvtanfolyamra lehetőség?2017. jan. 4. 07:06
2/5 anonim válasza:
Ez így kevés! Nem írsz semmit. Se azt, hogy milyen nyelv, se azt, hogy mit jelent neked az olcsó... Az Euro és a London Studio nyelviskolálakat ajánlom angolból, ha azt keresed. Nekem nagyon bejöttek, és elég olcsók.
3/5 anonim válasza:
Valószínűleg magyar tanfolyam kellene neki...
4/5 anonim válasza:
Szia!
Én a Kis-és középvállalkozások tanfolyam keretein belül járok ingyenes alapfokú angolra, de indult szintén alapfokú németből és középfokú német, illetve angol nyelven. Ha jól tudom, ez országos szinten megy az állami fenntartású iskolákban. Egy ismerősöm épp ma érdeklődött egy budapesti középiskolában, ők keresztfélévben is indítják a tanfolyamot, ahogy sok másik iskola.
Ez a képzés elvileg direkt a nyelvtanulás erősítése miatt ingyenes, nálunk heti 10 órában van nyelvvóra, a többi órára nem járok, mert direkt az angol miatt jeentkeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!