Pedagógiai főiskolán elfogadják az eszperántó vagy lovári nyelvet nyelvvizsgaként még mindig?
Mert az oldalunkon nem találtam. Illetve azt írták, hogy államilag elismertet elfogadnak. De aztán kitudja?! Valaki megtudná mondani biztosra? Pontosabban csecsemő és kisgyermeknevelő szakra járok. Az a gond, hogy német nyelvet tanultam még az iskolában, de nem tudom normálisan, nincs szókincsem se, nyelvtant se értem, meg nem is szeretem... Legszívesebben angolt tanulnék. Az érdekel meg tetszik is, viszont abból 0 szinten állok, mert soha nem tanultam.
Ez után a szak után még más levelező szakra akarok elmenni, vagy pedig pedagógus irányba tovább, egy másik alapszakon. A lényeg, hogy ha most letudnám gyors pl. az eszperántót, akkor elkezdhetném végre az angolt... Jó lenne, ha elfogadnák. Most vagyok elsős, 3 éves ez a szak. Valaki tud erről valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!