Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Duolingónál hogyan kell...

Duolingónál hogyan kell beállítani, hogy nekem is kelljen a szavakat idegen nyelven mondanom?

Figyelt kérdés
Tavaly, amikor kipróbáltam, akkor volt olyan funkció, hogy nekem is vissza kellett mondani a kért szavakat. Aztán jó sok hónapot kihagytam, most újra kezdtem. Most tableten és okostelefonon sem kérdez soha szavakat (amit nekem kellene hangosan mondanom és vagy elfogadja vagy nem). Tudom, hogy a Beállításoknál van olyan, ahol elvileg ezt be lehet állítani, de ennek ellenére soha nincs ilyen feladat, pedig már nagyon nem az elején járok. Telefonon is tableten is frissítve van az app.

2016. dec. 22. 13:30
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!