Ugye ez komplex nyelvvizsgának számít és el kell, hogy fogadják?
Figyelt kérdés
Telc szóbelim és ECL írásbelim van. Többletpont miatt kellene, ugye elfogadják? Elég ha lefénymásolom mindkettő nyelvvizsgámat vagy kell valamilyen egyéb igazolás? Aki volt már ilyen helyzetben, az legyen szívesen segítsen nekem, fontos lenne! Köszönöm!2010. máj. 1. 20:53
1/2 czibles válasza:
igen komplexnek számít. nem tudok róla, hogy bármit is tenned kéne pluszba, mint akinek ugyan azon nyelvvizsga központtól van meg mind a 2 része.
2/2 anonim válasza:
Hűha, mintha én magam tettem volna fel ezt a kérdést :) Nekem is TELC szóbelim és ECL írásbelim van. Úgy tudom, hogy elfogadják és jár érte a pont (legalábbis nagyon remélem!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!