Hogy lehet angol nyelvvizsgát szerezni?
Én totál asszociális vagyok, nem beszélek senkivel, szóval ilyen információkhoz, tapasztalatokhoz (mindenhez) csak az interneten tudok hozzájutni. Hogy megy ennek a folyamata?
(Kelet-Magyarországon élek) Hová kell mennem, ha nyelvvizsgát akarok és mégis hogy történik ez az egész? Kell érte fizeti? Bárki tehet le?
Javaslom ennek az oldalnak a böngészését.
Szia!
Nos, én is kelet-magyarországi vagyok, és egy alapfokúval büszkélkedek :)
Itt van, hogy szerezhetsz nyelvvizsgát:
1. Döntsd el: biztos vagy a nyelvtudásodban?
2. Ha igen, a neten járj utána, és döntsd el, neked melyik nyelvvizsgaközpont tetszik (Origó, TELC, stb.)
3. Nézd meg, mikorra van kiírva az a vizsga, amire jelentkeznél!
4. Ha megvan, keress egy közeli kapcsolattartó intézményt (Pl.: Nyíregyházán a New York Nyelviskola)!
5. Egyeztess! Ez alatt érzem a fizetési módot, időpontot, stb.
6. Fizesd ki a csekket (ha azt a fizetést választottad).
7. Töltsd ki a jelentkezési lapot! (Felcserélhető a hatossal.)
8. Készülj fel! Először írásbelire hívnak be. Majd később szóbelizned kell.
9. Ha jól ment, akkor értesítenek.
10. Ha megfeleltél a vizsgán, megkaphatod a bizonyítványodat!
Amúgy persze, akinek megvan a kellő tudása, az megpróbálhatja nyugodtan, ez kortalan.
14/F
Mondjuk ha beírtad volna a google-be, hogy angol nyelvvizsga és pl. Nyíregyháza, akkor minden információ kijött volna.
És persze, hogy pénze kerül! Nem is kevésbe. 20-30 ezer forint egy középfokú nyelvvizsga díja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!