Origó szóbeli nyelvvizsgára a vizsga kezdése előtt kell 15 perccel oda érni vagy a várható sorra kerülésem előtt?
Figyelt kérdés
Azt írja, hogy a vizsga 9:15-kor kezdődik és én várhatóan 10:15-kor kerülök sorra akkor nekem mikorra kell mennem hanem 15 perccel előtte kell megjelennem?2016. dec. 1. 13:32
1/3 anonim válasza:
Viszonylag az elején vagy,érdemes odamenned a vizsga kezdete körül(mondjuk 9.30ra),mert ha valaki nem megy el/elkésik,akkor téged hívnak be a helyére. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!:)
2016. dec. 1. 17:46
3/3 anonim válasza:
Nem tudom, én kétszer nyelvvizsgáztam egyszer középen egyszer felsőn, egyszer meg érettségiztem emelten, szóbeliknél mindig az volt, hogy ki voltam írva mondjuk 10:00-ra, odamentem 9:30-ra és behívtak 10:30-kor. Egy fél óra csúszás mindig volt minimum. Szerintem elég ha 10-re mész, de ha tutira akarsz menni akkor 9:45 előbb semmiképp nem kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!