Friends (Jóbarátok) angol tanulás?
Figyelt kérdés
Érdemes tanulni (gyakorolni) ebből angolul? Milyen szinten kell lenni, hogy valaki megértse?
B2 alatt vagyok még egy picivel.
2016. nov. 25. 21:20
1/4 anonim válasza:
Nagyon egyszerű: kipróbálod! Megnézel egy részt és látni fogod, hogy mennyit értesz belőle. Így eldöntheted, hasznodra lesz-e. Vagy akár a Youtube-on random jeleneteket.
2/4 anonim válasza:
Sokszor végignéztem angolul. Először felirattal, tanultam belőle szavakat, aztán többször felirat nélkül. Sok kifejezést köszönhetek nekik :)
Örökre megmarad, ahogy a részeg Monica azt mondja: "Heeeyyy, you've got the door open" :D
Most épp olasz szinkronnal nézem :) így is élvezem.
3/4 anonim válasza:
Az alap szókincs tanulásánál szerintem hasznosabb, de persze, ha mondjuk speakingből vagy listeningből gyengébb vagy, mindenképpen, és egyébként is érdemes angolul nézni ezeket a sorozatokat, mert úgy használod a nyelvtudásodat, hogy még jól is szórakozol közben. :)
4/4 anonim válasza:
En kb. 4-5 evesen lettem leultetve ele, mert tetszett, ahogy nevetnek, es vegig angolul angolul neztem, mert csak az volt, kesobb pedig mar direkt. Nos, ennek a kamaszkorom vegere (idorol idore vegigneztem a teljes sorozatot a angolul) az lett az eredmenye, hogy minden gyakorlas, es tapasztalat nelkul viszonylagos folyamatossaggal tudtam angolul, es a nehezebb nyelvtani reszeket gond nelkul elsore ereztem hogyan kell hasznalni, mivel annyit hallottam oket. Most kesobb ugyanezt csinalom egy masik nyelvvel, ahol kb. B1-nel vagyok, es ugyanigy mukodik:). Csak ne stresszelj ra, hogy nem ertesz mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!