Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szerintetek mikor lesz meg a...

Szerintetek mikor lesz meg a novemberi Origó nyelvvizsga eredménye?

Figyelt kérdés

2016. nov. 21. 19:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim válasza:
elég érdekesen van megcsinálva az egyszer biztos
2016. nov. 30. 16:54
 22/73 anonim válasza:
Akinek esetleg feltennék az írásbelit az írjon már! :(
2016. nov. 30. 16:56
 23/73 anonim válasza:
Írtam mailt az Origónak. "Várhatóan e héten."
2016. nov. 30. 17:16
 24/73 A kérdező kommentje:

De most komolyan nem lesz meg ma?

Én tegnap nagyon elhittem, amit nekem írtak emailben...

Akkor leszek nagyon kiakadva, ha a héten nem lesz meg.

2016. nov. 30. 17:20
 25/73 anonim válasza:
Akik telefonalt vagy irt nekik, arra esetleg nem kerdeztetek ra hogy mi volt ez a pontbeiras utana meg ponteltunes? :(
2016. nov. 30. 17:20
 26/73 anonim ***** válasza:
Hasonló cipőben járunk. A férjem volt nyelvvizsgázni (szóbeli), és kedden megjelent végre a labor eredménye is az Origón, mely szerint sikerült a vizsga. Majd délután mi is észrevettük, hogy eltűntek az eredmények, sőt még a korábban feltöltött szóbeli pontszámok is. Aznap azt a felvilágosítást adták az ügyfélszolgálaton, hogy csupán technikai, rendszer probléma van, legyünk nyugodtan még aznap délután vissza fog állni, és a pontok nem fognak változni. Tegnap délután újra felhívtuk az Origo ügyfélszolgálatot, amikor az előző napi információval ellentétben már azt a felvilágosítást adták, hogy valami felülvizsgálat előtt kerültek fel a pontok a rendszerbe, és ez lehet sajnos még pozitív és negatív változás is. Azt mondták általában pozitív, de negatív is előfordulhat. Valami átellenőrzés előtt jelentették meg, amikor ezt észrevették gondolom gyorsan levették. A hétre ígérték a végleges eredményt. Mi sem vagyunk nyugodtak, mert annak idején az írásbeli egyből sikerült, a szóbeli sokadik próbálkozás után "zöldült" ki hétfőn, és most itt a bizonytalanság. Felháborító.
2016. dec. 1. 06:56
 27/73 A kérdező kommentje:

Köszi neked is a választ!

Remélem a héten tényleg felteszik. Engem a jelentkezési határidő sürget, amiatt nagyon nem vagyok nyugodt.

2016. dec. 1. 07:30
 28/73 anonim válasza:
66%
Én a b2 nov5-i irasbeli német eredményem várom, tegnap délután lezártba került a vizsgám, de eremény még semmi.Olvastam már több helyen írtatok rendszer összeomlást, megjelenő és eltűnő eredményeket, majd ügyfélszolgálati tájékoztatást bizonyos felülvizsgálatokról meg eltűnő ideiglenes pontszámokról. Van akinek pénteki eredményt válaszoltak, van akinek " a héten". Egyáltalán nem tartok ezt így korrektnek hogy az ember százezreket is elkölt egy vizsgára és még utána is idegeskedjen hetekig az eredmény miatt mert az utolsó napokban véletlenszerű időpontban közlésre kerül. Egyes emberek mennének a következő vizsgára, vagy épp a diplómájuk kapnák meg időben. Hihetetlen ország ez és ami az egész nyelvvizsga rendszer körül forog. Felháborítónak tartom hogy felnőtt embereknek napokig kell idegesen várnia egy eredményt ami határozatlan időpontban minnél később "30napon belül" kerül közlésre. Úgygondolom vaskos pénzeket letettünk az asztalra nem korrekt ez a rendszer így.
2016. dec. 1. 10:10
 29/73 anonim ***** válasza:
Sziasztok!:) Van valakinek bármi új információja?:)
2016. dec. 1. 15:06
 30/73 anonim válasza:
sajna semmi változás :S
2016. dec. 1. 15:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!