Mikorra várható a novemberi origó nyelvvizsga eredményközlése?
Figyelt kérdés
Nov 5-én volt az írásbeli. Labor 9. Szóbeli 10. Szóbeli sikerült eddig :)!2016. nov. 15. 17:03
1/11 anonim válasza:
3 hét plusz-mínusz pár nap az írásbelitől számolva
2/11 A kérdező kommentje:
köszi!
2016. nov. 15. 22:09
3/11 anonim válasza:
Én csak szóbelin voltam, 4-én volt a labor is. Azota annyi tortent, hogy az online feluleten fent van a beszelgetes eredmenye amit eddig is tudtam, viszont a labor eredmenye meg nincs.
4/11 Origó Nyelvvizsga válasza:
Sziasztok!
Vizsgaszabályzatunk alapján a beszédértés és írásbeli vizsgarészek eredménye maximum 30 nappal a vizsgaalkalom után születik meg. Általánosságban 3-4 hét szokott ez lenni.
Üdvözlettel:
Origó-csapat
5/11 anonim válasza:
Milyen volt a levél meg a másik fogalmazás?
6/11 anonim válasza:
Milyen volt az új feladatsor?
Pl.a szövegértés milyen , hogy csak 20 pontos??
8/11 kagi200 válasza:
Van mar valakinek eredmenye?!?!
10/11 anonim válasza:
Sziasztok!:)
Ha németet kérdezitek , kedves érdeklődők én szívesen leírom a tapasztalataimat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!