Aki volt már ecl olasz középfokon, mesélne róla? Más középfokú olasz vizsga is érdekel, ha van személyes tapasztalatod róla!
Figyelt kérdés
2016. nov. 11. 11:03
1/1 anonim válasza:
Én BME olasz középfokún voltam most augusztusban. Az írásbeli rész (szerintem) nem volt vészes, nyelvtani rész nincs is benne, csak olvasásértés és levélírás. A hallgatásban nem tudom, hogy csak szerencsém volt-e, de zaj nélküli, szép kiejtésű, jó szövegeket kaptunk, kettőt, az egyikre igaz-hamis feladat volt, a másikra pár szóban válaszolós. A szóbelin anyanyelvi olasz vizsgáztatott, nagyon jóindulatúan, inkább beszélgetésnek mondanám, mint vizsgáztatásnak. Nyilván szerencse is kell a dologhoz, de én nagyon tudom ajánlani.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!