Milyen nyelvoktató hanganyagot válasszak?
Sziasztok. Angolt és francia nyelvet szeretnék tanulni. Ha jól tudom léteznek jó minőségű hanganyagok. Olyan érdekelne, ami teljesen könyv-mentes, mert vezetés- vagy meditációs állapotban szeretném tanulni. Ilyen hanganyagot hol találok?
(fizetősen letölthető, ingyen letölthető, torrent, vagy egyéb formában érdekelne)
Szia!
Én csak ezt az oldalt ismerem:
Több nyelven találsz itt hanganyagot, menj rá arra a nyelvre, amit tanulni szeretnél. Fel fog dobni 4 opciót. -A Nyelvkalauz opciónál behozza a leckéket témakörökre bontva, mint pl: hónapok, italok stb.
-A Szókincs opciónál témakörökre bontja a szavakat, mint pl: foglalkozások, állatok stb.
-A Kétnyelvű hangfájlok letöltésénél letölti a magyar illetve az adott esetben választott nyelvnek a hangfájlját, jelen esetedben az angolt vagy a franciát. Először magyarul mondja el, utána 2-szer elismétli az adott tanult nyelven.
-A Download monolingual-nál pedig csak az adott tanulni kívánt nyelven vannak a hanganyagok.
Remélem tudtam segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!