Január környékén szeretném letenni az angol B2 nyelvvizsgát, tudnátok adni pár tanácsot?
Idén felvételizem a sote ÁOKra és mindenképpen szükségem van arra a +28pontra. Mondjuk, hogy A2 szinten vagyok angonból és nem tudom, hogyan és mivel kezdjek neki a tanulásnak? Tanárhoz sajnos nem tudok járni ezért itthon kell magam képeznem az internetről. Köszi előre is a segìtséget!
(Az euroexamre terveztem menni ha ez fontos infó)
Én németből így fejlődtem anno nagyon sokat:
Német cikkek olvasása, ismeretlen szavakat fordítózod, ha kell tízszer is, előbb-utóbb megjegyzed.
A cikkek alatt kommenteltem is, amit nem tudtam, szintén fordító.
Zenéket hallgattam, filmeket néztem.
Első kommentelőnek köszönöm az épìtőjellegű tanácsot. Eszembe se jutott, hogy akár tanulhatok a netről is. Soha nem néztem még meg, hogy a neten van-e anyag? Komolyra fordìtva a szót a netes anyagokat folyamatosan veszem át. A
segìtség ahhoz kellene, hogy mi az amit nagyon kell tudnom, mi az amit elhanyagolhatok és, hogy kinek milyen módszer vált be?
Második kommentelő: köszönöm, ezeket én is csinálom és tapasztaltam, hogy hasznosak :)
Kérdező:
Akkor nem tudtam újat mondani, más ötletem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!