Tudnátok ajánlani olyan olasz filmeket, sorozatokat, amikkel lehet a nyelvet gyakorolni?
Szerintem keress szinkronizált rajzfilmeket, azokban szépen artikulálnak, bár még nem próbáltam olaszul nézni őket.
A kedvenc olasz filmjeim, ha esetleg még nem láttad őket:
La grande bellezza (2013) - Egy idősödő gazdag újságíró születésnapján kezdődik, majd az azt követő napokról szól, amikben bemutatásra kerül a Római gazdagok élete és az elmúlás.
La vita è bella (1997) - Ez egy mindenben a pozitívat látó nagyon vidám zsidó férfiról szól a '40-es években.
Nuovo Cinema Paradiso (1988) - Ez egy fiúról szól, aki összebarátkozik a falu mozigépészével, és később lesz egy szerelme is.
Umberto D. (1952) - Ez egy szegény idős bácsiról és a kutyájáról szól, bár emlékeim szerint nem volt benne túl sok beszéd.
Notte prima degli esami
Egyik kedvencem:) nagyon szórakoztató, az érettségi vizsga előtt álló fiatalokról szól
Ha jól tudom már második része is van! Meg is nézem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!