Melyik nyelv fejleszteni legjobban az agyat?
Arra vagyok kíváncsi, melyik nyelv tanulásával fejlődik leginkább az agy?
Gyanítom, hogy nem az angol, akkor mégis miért azt tanuljuk, ami a legegyszerűbb?
"Gyanítom, hogy nem az angol, akkor mégis miért azt tanuljuk, ami a legegyszerűbb?"
Ki mondta, hogy azért tanulunk nyelveket, mert az fejleszti az agyat? Arra ott van pl. a matek.
Angol világnyelv, azért van akkora hangsúly rajta...
Az is kérdés volt... Ne tegyél fel egyszerre több kérdést.
Szerintem a francia, vagy kínai, japán.
#2es nem offolt, te mondtad, hogy a nyelvet agyfejletsztés szempontjából kéne választanunk,nem ő, pontosan a te kérdésedre válaszolt. Már bocs.
Nem is érti enélkül az ember, hogy most mi bajod azzal, hogy egyszerűbb nyelvet többen tanulnak? Nem pont az a logikus?
Ez max úgy érthető, hogy te valamiért úgy képzeled, hogy bonyolultabbat kellene tanulnunk, mert az milyen agyfejlesztő.
Ha bajod van a válaszával, akkor gondold át még egyszer, hogy értelmeset kérdezel-e.
AZ én személyes véleményem, Lomb Kató nyomán, hogy nincs egyszerű nyelv, csak olyan nyelvek, amiket gyorsabban lehet rosszul megtanulni.
Tudomásom szerint nem létezik olyan kutatás, ami a beszélt nyelvet és az intelligenciát kötné össze, erre tehát sajnos nem tudok válaszolni; hasraütős vélemény nem ér semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!