Hogy hozzam meg a kedvemet a tanuláshoz?
Figyelt kérdés
Angolt kellene tanulni de semmi kedvem hozzá. Mivel motiváljam magamat? Hogy hozzam meg a kedvemet? És hogy tudok érdekesen szavakat tanulni? Minden választ köszönök.2016. okt. 16. 12:16
1/3 anonim válasza:
Ismerkedj külföldiekkel. Nézd kedvenc sorozataida angolul, olvass a kedvenc sztárjaidról angolul.
2/3 anonim válasza:
Nem kell erőltetni. Amit örömmel csinálsz, azt csináld, csak angolul. Filmek, könyvek, pc játékok, mobilod átállítása, zene, youtube cstornák téged érdeklő témákban...stb. Csak angolul. Ne magolj! A szavakat szótárazd amennyire a megérteshez kell, esetleg Ankiba pakolva tanulgathatod napi 20 percet, aztán ennyi. Majd újra és újra előjön és akkor megragad. Jah es lang-8 hoz hasonló oldalakon írhatsz és mások kijavítják. Language exchange oldalakon kereshetsz külföldieket akik szívesen beszélgetnek veled vagy leveleznek. Keress olyat, akinek hasonló az érdeklődési köre, akkor lesz témátok is.
3/3 anonim válasza:
Szia!
Nem tudom mennyire vagy kezdő vagy haladó. De én ajánlanám a Duolingo-t. Telefonon és számítógépen is lehet használni. Valamint ha már beszélsz egy másik nyelven( német, spanyol stb.) akkor a Memrise-t javaslom. Nekem több ismerősöm is használja, és meg van elégedve vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!