Nyelvvizsgán lehet választani, hogy felvegyék a beszédet vagy beültethetek egy harmadik embert?
Üdv!
Tudtommal origós nyelvvizsgán meg lehet tagadni a hangfelvételt, és be lehet ültetni egy harmadik vizsgáztatót a terembe. ECL-en is megy ez?
Aki volt már nyelvvizsgázni annak mivel vették fel a hangot? Laptoppal, vagy más felvevő készülékkel?
És miért nem jó ha felvesznek?
Amúgy eurós nyelvvizsgán voltam, ott egy kis hangfelvevő készülék volt.
"beültethetek"
Most ezt tényleg komolyan gondolod? És kit akarsz beültetni? Az anyukádat?
Mi a sz*rt keresne ő nyelvvizsgán? :D
Nyilván nem. Csak a felkészítőtanárral úgy "vettük" át a dolgokat, hogy el lehet utasítani a magnót és lehet kérni, hogy jöjjön be egy másik vizsgáztató is. Csak az origó vizsga volt a központban, én meg másikra megyek, ezért kérdezem, hogy ez általánosan bevett lehetőség-e vagy csak az origósra jellemző.
Nem tudom miért kell krrretén hangnemben írogatnod.
Amikor jelentkezel egy vizsgára, akkor aláírod a vizsgaszabályzatot, ahol le van írva, hogy hozzájárulsz a hangrögzítéshez. Az Euroexam-on nincs lehetőség arra, hogy egy harmadik vizsgáztató bent üljön alternatívaként. (Ki fizetné a pluszköltséget?)
Egy pici kis diktafont teszünk az asztalra, senki nem szokott törődni vele és a te érdekedet (is) szolgálja. (A vizsgáztatókét is, mert ne tudjátok meg, hányan jönnek minimális tudással, aztán meg megy a hőbörgés, hogy direkt lepontoztuk őket. Na ilyenkor szokták visszahallgatni azt a vizsgát.)
Kedves Kérdező!
Egy ideje már nálunk is kötelező a hangfelvétel, minőségbiztosítási és biztonsági okokból.
üdvözlettel:
Origó-csapat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!