Most kezdtem el angolt tanulni; hogyan tanuljam meg a hangok képzését? Videókat tudtok ajánlani? Alább írok.
Figyelt kérdés
Egy kicsit megijedtem ettől a nyelvtől. Ami feltűnt nekem, hogy nem úgy ejtik a hangokat, mint a magyar. Szeretném, ha egy amerikai és egy angol is megértené mit akarok mondani. Ezek a th, w, v, az r stb. Köszönöm.2016. szept. 25. 21:04
1/7 anonim válasza:
magadtól tanulod vagy tanárral?
amúgy nézz filmeket vagy angol youtubeosokat, és hamar belejössz
3/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Magamtól tanulom. Köszi eddig a segítséget.
2016. szept. 26. 08:45
4/7 anonim válasza:
A v pont ugyanolyan, mint a magyarban.
Azon nem kell stresszelni, hogy amerikai is, meg angol is megértsen: meg fog érteni, ha normálisan megtanulod kiejteni a szavakat - mint ahogy neked se kellett megtanulnod külön a budapesti magyar nyelvjárást, meg külön a szegedit, a vasit, az erdélyit, stb., mégis érted az ott élő magyarokat is. (Amikor egy-egy szó mégis furcsa, akkor rá lehet kérdezni, egyáltalán nem ciki, mint ahogy a magyar nyelvjárási érdekességekre sem ciki rákérdezni magyarul.)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Ez biztató volt.
2016. szept. 27. 14:33
6/7 anonim válasza:
"A v pont ugyanolyan, mint a magyarban."
Az se olyan.
7/7 L vagyok válasza:
az angol a leges leg könnyeb nyelv a világon ezért világ nyelv...ha nem hagyod abba akkor bele jössz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!