Hány pontot lehet elérni maximum a német középfokú nyelvvizsgán hallott szöveg értéséből?
ma voltam vizsgázni, az írásbeli könnyen ment, a hallott szöveg értése nagyon rosszul sikerült sajnos :( (október 4.én megyek szóbelizni)
a minimum pont amit el kell érni az 12, és egy helyes válasz 2 pontot ér, ennyit tudok. valaki tudja hogy mennyi lehet a max pont ill hány %ot kell minimum teljesíteni?
Hát mivel nem tudjuk, hogy melyik nyelvvizsgáról van szó, így teljesen biztos választ nem tudok mondani.
Mivel hivatalosan minden nyelvvizsgánál egy adott vizsgarészre minimum 40% kell, tehát ha azt vesszük hogy a 12 pont lehet a 40%, akkor a max pont 30 lehet.
Esetleg nem ÖSD vizsga?
ja igen,az lemaradt, társalkodó volt a Kodolányin.
az volt a legnagyobb baj hogy nem sorban voltak a kérdések, és mire erre rájöttem, ott voltam 0 válasszal és lement egyszeri meghallgatás. második meg már kevés volt:/
azért szeretnm tudni hogy ha mondjuk minimum ponttal megyek át(mindig a legrosszabb esetet számolom) mennyi többletpont kell majd a szóbelin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!