Mennyire lesz nehéz, mennyi idő kelhet hozzá?
Figyelt kérdés
8 éve tanulok németet de egyáltalán nem érdekelt és nem is foglalkoztam vele. Tudok dolgokat, nehany szabalyt és tudok fordítani is tisztes szövegeket. Mondjuk azt hogy harangoznak valamit. 3éve tanulom az angolt és azóta hanyagolom el teljesen a németet de közben voltak német óráim is. Leteszem még ebben az évben az angol nyelvvizsgat utana januartol elkezdeném a németet ujra tanulni, tanarral es tanfolyammal. Mennyi ido utan tudok igy nyelvvizsgat csinalni muszajbol hogy epp meglegyen ugy hogy mar korabban tanultam nemetul es utana tanar is fog segiteni?2016. szept. 15. 15:20
1/1 anonim válasza:
Először a tudásodat kellene felmérni ,illetve hogy hol vannak hiányosságaid és ,hogy melyik tananyagok mennek rosszabbul,ha ezek megvannak ,majd ki is lesznek javítva ,akkor szerintem nem lehet gond,ha gondolod írj privátot ,mert szívesen segítek a németben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!