Mennyi ismeret szükséges az alapfokú nyelvvizsgához?
Figyelt kérdés
Konkrétan a kérdésem az az lenne hogy milyen nyelvtani ismeretekkel kell rendelkeznem?Kb. mennyi idő még eljutok az alapfokig???Valaki kifejtené nekem bővebben?Egy 13éves lány2010. ápr. 21. 23:02
1/4 anonim válasza:
Alapfokú nyelvvizsgával szerintem kár vesződni. Pénzkidobás. Sehol nem vesznek emberszámba vele. Menj neki rögtön a középfokúnak :)
Ehhez fontos hogy ismerd legalább az alapvető igeidőket és használatukat:
- Simple Present
- Present Continuous
- Present Perfect
- Simple Past
- Past Continuous
- Past Perfect
- Simple Future
- Future Continuous
- Future Perfect Continuous
Rendelkezz elegendő szókinccsel. Ezt leginkább úgy tudod felmérni, hogy élőbeszédben mennyire megy gördülékenyen a kommunikáció. Ha jól kommunikálsz pl. egy külföldivel, akkor nem lehet baj.
Az, hogy mennyi idő, az rajtad és a befektetett időn/energián múlik. Én fél év alatt jutottam el a felsőfokig.
Hajrá!
22/L
2/4 anonim válasza:
Az előző vagyok. Ez mind az angolra igaz. A többinél is hasonló. Vannak alap igeidők és esetek, amiket tudni kell használni. Remélem tudtam segíteni :)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm(:
2010. ápr. 22. 16:19
4/4 anonim válasza:
Menj be a helyi könyvtárba és kérj nyelvvizsgás tesztkönyvet és nézegesd át kicsit. Az alapján tudod leginkább leszűrni h készen állsz-e rá tudásilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!