Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angol felsőfokú nyelvvizsga...

Angol felsőfokú nyelvvizsga 16 évesen?

Figyelt kérdés

Hali!

Az van hogy októberben végre 16 éves leszek úgyhogy suli és edzés között eltudok menni dolgozni.És amint meglesz rá a pénz szeretném letenni a komplex felsőfokút angolból.Remélhetőleg meg jövő év elején.

Viszont pár dolgot még nem tudok a nyelvvizsgákról pl: hol érdemes letenni őket,egy vagy kétnyelvűt,illetve mikor kiválasztottam hogy melyiknél szeretném letenni akkor az melyik városban van és hasonlók?Lehet hogy némelyik kérdésem tök egyértelmű vagy abszolút hülyeség.Ez esetben sajnálom de ezeket tényleg nem tudom :)

2016. szept. 5. 22:04
 1/8 anonim válasza:
100%
Szia! Én 16 éves vagyok és most kezdtem el készülni a felsőfokúra szóval ha van kérdésed írj nekem nyugodtan. :)
2016. szept. 6. 16:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Itt van minden tudnivaló egyben:

[link]

2016. szept. 6. 19:42
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi :)akinek van valami tapasztalata a váloszokat tovabbra is varom
2016. szept. 7. 16:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nézd meg melyik fajta az ami a legjobban megy (telc, euro, stb online vannak feladatsorok) és az alapján döntsd el hogy melyik lesz a nyerő. Az egynyelvű kétnyelvű dologban meg ezt olvasd el: [link] nekem azt mondta az angol tanárom anno hogy full felesleges a kétnyelvűre menni, az öcsém véletlenül arra ment és szerinte jobb lett volna ha nincs, de te tudod neked mi fekszik. Az meg hoyg melyik város attól függ hogy melyikre mész, a legtöbb fajta nem csak egy városban van.
2016. szept. 7. 16:53
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi :) és amugy hány százalékot kellene elérnem hogy sikeres legyen a vizsga?
2016. szept. 7. 18:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
60%ot de úgy, hogy írásbeli részen meg a szóbeli részen is meg kell legyen külön is a 60% mert ha csak az egyiknél van meg meg az egésznél van meg akkor csak a fele lesz érvényes.
2016. szept. 7. 18:51
 7/8 A kérdező kommentje:
Aha értem.És azt a 60at mennyire nehez elerni ugy altalaban?
2016. szept. 7. 21:00
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ...mennyire tudsz angolul, mire mész, szerencséd van e, stb. Ezért mondtam hogy neten lévő feladatsort csinálj meg több fajtából és akkor meglátod mennyire megy.
2016. szept. 7. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!