Angol alapfokú?
Szeretnék a jövőben minimum egy angol középfokú anyanyelvi érettségit amihez gondolom értelemszerűen kell alapfokú is.Ugye most 7-es vagyok, és nekünk 5-ben kezdődött a tanfolyam (ami még ingyenes is volt).Az ötödik évfolyamban végig jártam, de voltam olyan okos, hatodikban már nem, "kiléptem".Aki tartotta nem volt valami normális tanár, volt hogy szó szerint azt mondta egy diáknak hogy b*zi ezét kiléptem.Időközben rájöttem hogy nem kellett volna, nem hiszem hogy most már vissza lehet menni, sok okból (pl. nincs meg a könyv ami kell hozzá, nem tudom mikor van, már nem tanít az a tanár aki tartotta tehát nem tudok sok infót a szakkörről stb.)
Az lenne a kérdésem, hogy máshogy is lehet szerezni alapfokút?Vagy valaki megemlítette hogy lehet egyből középfokúval is kezdeni csak az nehéz lesz.
Trollok kérlek kíméljetek, komolyan leírtam a kérdésem komoly választ is várok.
Igazából fogalmam sincs, hogy mi szerinted a "angol középfokú anyanyelvi érettségi" - főleg az "anyanyelv" szó zavar.
Mindenesetre a középsikolákban idegen nyelvekből lehet középszinten és emeltszinten érettségizni. Egyik sem feltétekle a másiknak, lehet rögtön emeltezni.
A kéttannyelvű középiskolákban pedig arra is lehetőség van, hogy más tantárgyakból is idegen nyelven érettségizzen az ember (pl. angol nyelven érettségizik földrajzból).
DE HA NEM MAGYARORSZÁGRÓL BESZÉLSZ, amit gyanítok, akkor lérdezd a tanáraidat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!