Valaki segíteni az angol bemutatkozásomba?
Szóval egy angol bemutatkozásra lenne szükségem de
ha valaki segítene benne azt megköszönném.Magyarul így festene:
Sziasztok. Kis Béla vagyok,18 éves leszek Szeptemberben.Abonyban élek a szüleimmel illetve a 2 kis testvéremmel.Asztalos szakmával rendelkezek de rendőr szeretnék lenni,azért vagyok itt,hogy érettségit tegyek és folytathassam az elkezdett utamat és rendőr válhasson belőlem. A szabadidőmben általában edzek, tanulok vagy éppen sorozatokat nézek. Mit is mondjak még? Öhm...szeretem az őszinte embereket akik nem azt mondják amit hallani akarok..kb ennyi
Hello everyone.
My name is Béla Kis, I'm 18 years old.I living Abony with my parents and my 2 little brother. My proffesion wood woorker but i want to be a policeman I'm here to do high school diploma and continue on my way , and i want to be policeman.In my free time i train my body or i watch series.What more i can say?Ohm i like the honest people they do not say what I want to hear
Tudom gyötrelmes de most rajta szeretnék lenni hogy ha már tényleg rendes lehetőségem adódott arra hogy meg tanuljam legalább társalgási szinten akkor ki is használjam a lehetőséget
Hi/Hello/Hi everyone.
I'm Kis Béla (nem kell megfordítani a nevedet) and I'm going to be 18 in September. I live in Abony with my parents and my 2 little simblings. I have a joiner profession but I'd like to be a policeman and I want to graduate to continue my studies that's why I'm here.
In my free time I exercise, learn or I watch series. I like honest people who don't say what I want to hear.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!