Az írásbeli kommunikációt, fogalmazást hogyan tudnám autodidakta módon fejleszteni? (angol)
Egyetem végén egy középfokú nyelvvizsgát tettem le angolból (nem egy internacionálisan elismertet, hanem csak az egyetemen belül megrendezettet, tehát a színvonal nem olyan magas). A hallás utáni értéssel nincs gondom, az megy a legjobban. Szerintem amiatt is, mert a sorozatokat mindig angolul néztem, felirat nélkül. Most olvasásba kezdtem, és eljutottam egy olyan szintre, hogy a nem túl komplikált nyelvezetű regényeket (Agatha Christie) gond nélkül megértem, olyan mintha magyarul olvasnék. Az írással azonban gondban vagyok. A múltkor egy motivációs levelet kellett megfogalmaznom egyik állásinterjúra és nagyon nehezen ment. Pedig az nem is szakmai szöveg.
Ezt a részt (az írásbeli kommunikációt, fogalmazást) hogyan tudnám autodidakta módon fejleszteni? Tanfolyamon most nincs lehetőségem részt venni, babát várok és van napi kb egy órám a gyakorlásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!