Mennyi idő alatt lehet felkészülni egy emelt angol érettségire? Mennyiben különbözik a közép szinttől?
A most következő tanévben fogok érettségizni és elgondolkodtam azon, hogy közép helyett egy emelt angol érettségit csinálok. Májusig erre gondolom fel lehet készülni, nem? A középszinttel egyébként nem igazán vannak problémáim, de persze, vannak olyan területek, amiken még lehet csiszolni. A nyelvtannal jól állok, elég hamar megértem a dolgokat és gyakorlatban is tudom őket alkalmazni, bár érettségin nem ez a lényeg, mármint nincsen olyan rész, ami tömény nyelvtanra épülne. Mekkora különbség van a két szint között? Mennyivel magasabbak az elvárások (pl. szókincs)?
Egyébként heti 5 órában tanulok angolt, de úgy tervezem, hogy elmegyek majd valamilyen tanfolyamra is. Valamint szoktam nézni sorozatokat illetve olvasni is szoktam angolul, gondolom ezek is hasznosak.
Ezeken hány százalékot érsz el átlagban jelenleg? Legalább 3-4 feladatsort csinálj végig!
Hogy még mennyi időre van szükséged a felkészüléshez nyilván attól függ, hogy jelenleg hogy állsz. Anélkül mit írhatna bárki is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!