Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » 1 Év alatt meglehet csinálni...

1 Év alatt meglehet csinálni szerintetek?

Figyelt kérdés

Az utóbbi években csak tanulgattam az angol csak szavakat többnyire... DE idén már megyek magán angol tanárhoz is hogy segítsen megértetni hogy hogyan kell a mondatokat értelmezni és össze rakni stb... mert ez nem megy a legjobban...

Szerintetek 1 év alatt meglehet tanulni angolul?

Ez alatt azt értem hogy megtudom magamat értetni és engemet is megértenek és könnyen tudok másokkal beszélni.

2016. aug. 22. 13:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehetni lehet. Rajtad áll, mennyit foglalkozol vele.
2016. aug. 22. 13:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Ja, ajánlom, hogy beszélgess sokat amerikaikkal chat oldalakon, az elég sokat segít a folyékonyságban.
2016. aug. 22. 13:39
 3/6 anonim ***** válasza:
54%
A leírtak alapján nem sok nyelvérzéked lehet. 1 év alatt A1-A2 meglehet. Viszont B2-t kétlem.
2016. aug. 22. 13:40
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat !

Ahogy írtam csak szavakat tanultam mert nem igazán értem hogy hogyan kell mondatokat össze rakni és értelmezni azokat illetve bajban vagyok az előjárószavakkal is(jelentése,hogy,mikor használjunk stb...)

Ami nagyon nehezen megy az a hallás utáni értés,mondat szerkesztése , és fordítása.

Szavak tanulása könnyen megy.

2016. aug. 22. 13:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Kezdd el hallgatni a kedvenc könyvedet angolul audobook formában és olvasd/fordítsd is a könyvet (ahányszor csak tudod azaz rengetegszer.)

vagy legalábbis valamit ami érdekel és nem túl nehéz nyelvezetű.

+ nézz filmeket chetelj a neten angolul meg amit még ilyenkor szoktak ajánlani... :)

A napi rendszerességen van a hangsúly! Mondjuk napi minimum 1-2 óra Abook hallgatás és egyéb gyakorlás. Ha nem tudod megoldani a napi rendszerességet akkor csszheted!

2016. aug. 22. 14:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Néz filmeket angolul, vagy amiket már láttál magyarul néz meg újra angolul, estleg angol felirattal és szinkronnal. Nekem ez segített nagyon sokat.
2016. aug. 22. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!