Hol találhatnám meg az Abitraining Mittelstufe c. németkönyv szövegeinek magyar fordítását?
Figyelt kérdés
Ugyanis néhány szöveget nagyon pontosan és gyorsan kell lefordítanunk, ami képtelenség. Légyszíves, aki tudja, segítsen.2010. ápr. 19. 06:09
1/5 anonim válasza:
én ennek a könyvnek az Oberstufe változatát használtam... szerintem magyarul nem találod meg sehol, de ha küldesz át belőle 1-2t, megpróbálok segíteni, amennyire az időm engedi.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Látom itt az e-mail címed, ha tényleg 2-3 szövegnyi kell egyik napról a másikra akkor átküldenék belőle 1-2-t. De csak ha tényleg nem gond.
2010. ápr. 19. 14:55
3/5 anonim válasza:
küldjed nyugodtan, ma délután ráérek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!