A DExam nyelvvizsga nehéz?
Figyelt kérdés
Milyen tapasztalataitok vannak ezzel a nyelvvizsgával? Érdekel a közép- és a felső szint egyaránt.2016. aug. 8. 20:43
1/4 anonim 

válasza:

közép angolom van itt, könnyű és érthető, elsőre bőven meglett
2/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat. Azt elfejtettem beleírni, hogy legyetek szivesek, azt is írjátok le, hogy mennyitt és hogyan készültetek rá, ha nem gond.
2016. aug. 8. 21:01
3/4 anonim 

válasza:

Én idén tavasszal csináltam meg. Szerintem az írásbeli nagyon könnyű. Van fent a neten Dexam könyv. A leveleket nagyon gyakorold.
A szóbeli nekem nem sikerült, de az az én hibám. A magnósra nem készültem és az alapból nem megy. A beszédkészség pedig könnyű volt. Átolvastam a "kérdések és válaszok angol nyelvből" című könyvet. A tanár pont olyan kérdéseket tett fel ami volt benne. :) Gödöllőn csináltam meg, a tanárok rendesek voltak és mosolygósak. :)
4/4 anonim 

válasza:

Hát nekem írásbelire való készülés az szöveges feladatok gyakorlása (de azért ha nem úgy mész oda hogy csak a papír kell, hanem háttértudás is van, akkor azok baromi egyszerűek) és a levelek írása volt a fő az írásbelire való gyakorlási része, de inkább a levelek, mondjuk ott is lehet "csalni" hiszen alap mondat részekkel a szükséges szószám legalább fele, de inkább háromnegyede megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!