Érdemes megvenni online német nyelvtanulás csomagot?
2016. aug. 1. 23:44
1/5 anonim válasza:
Én már csak ránézése sem vásárolnék ilyen honlapról.
2/5 anonim válasza:
én javasolnám, hogy a pénzből inkább nyelviskolába vagy német tanárhoz menj el :)
3/5 anonim válasza:
Olyan tenyérbemászó képe van ennek a figurának, na meg ahogy beszél... Ezt fél perc után leütném, nemhogy fizessek érte. Meg hülyeséget beszél (mármint arról, hogyan kell egy nyelvet tanulni), egy videóba belenéztem, elég is volt.
4/5 anonim válasza:
Nagyon jó német tanár ismerősöm van. Skype-on is tanít. 100x ő, mint egy ilyen videocsomag nulla visszajelzéssel. Ráadásul youtube-on ezer meg egy ilyen csatorna van teljesen ingyen.
5/5 anonim válasza:
Ha ilyesmit akarsz venni, ajánlom a PONS könyveit, olcsóbb is, de az legalább használható és lehet belőle tanulni rendesen, egyedül is. Mondjuk a német részét nem ismerem, de az olasz nagyon jól meg van csinálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!