Orosz B2 nyelvvizsga 2 év alatt mennyire reális?
Figyelt kérdés
Most kezdeném, 0-ról.2016. júl. 23. 18:26
1/4 anonim válasza:
Milyen szinten tudsz, milyen nyelveket?
2/4 A kérdező kommentje:
Németből van középfokúm, kicsit tudok angolul, de egy szláv nyelvnél szerintem ez nem jelent előnyt.
2016. júl. 23. 18:34
3/4 anonim válasza:
A német középfokút mennyi idő alatt szerezted meg, nulláról számítva?
4/4 anonim válasza:
Nekem az orosz az anyanyelvem (vagyis apa de nem lényeg) és az oroszban az a furcsa hogy egy b2 vizsgához nem feltétlen kell óriási tudás. Ami nem igazán jó ha az élő nyelvet vesszük. Mert téged se értenek meg, meg te se érted meg őket. Mert a nyelvvizsgákon olyan hanganyag van ami egyáltalán nem hasonlít az élő orosz nyelvre. Így szerintem ha minden nap legalább fél órát ráfordítasz és hetente egyszer vagy kétszer nyelvtanárral is konzultálsz akkor teljesen reális két év alatt egy b2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!