Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ez hogy van németül?

Ez hogy van németül?

Figyelt kérdés
én is tudok egy gyengébb középszinten németül, de egy ilyen levélnek illene nyelvtanilag is majdnem full helyesnek lennie, ezért kérnék itt segítséget, egy jobb németestől! "Szeretnék jelentkezni önökhöz dolgozni. Rugalmas vagyok, terhelhető és szeretek közösségben dolgozni. Hasonló területen dolgoztam már, egy karácsonyi vásárban, ahol szintén nagy volt a nyüzsgés Ez nem okozott problémát nekem. Várom mielőbbi megkeresésüket" megköszönöm annak aki segítene

2016. júl. 23. 07:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Ich möchte mich um die Stelle bewerben. Ich bin flexibel und belastbar. Ich mag in der Gemeinschaft arbeiten. Ich arbeitete schon ähnliche Arbeit in einem Weihnachtsgeschäft, wo großer Drasch ebenfalls war. Es machte mir kein Problem. Ich warte auf Ihre baldige Antwort.
2016. júl. 23. 10:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Karácsonyi vásár

Weihnachtsmarkt

2016. júl. 23. 12:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés ugyan a kérdésfeltevő szemszögéből bizonyára már rég aktualitását vesztette, de tanulni valamiből sose késő. Szóval, ahogy ezt #1) fordította, azt típikusan az a kategória, hogy "végül is nem helytelen, mindenki megértené ... csak éppen egyetlen német nem mondaná (írná) így, hanem például a következőképpen (az első két mondathoz nem nyúlva):

"...... Ich ARBEITE GERNE IM KOLLEKTIV (vagy: ICH MAG TEAMARBEIT). Ich HATTE schon EINE ähnliche Arbeit AUF EINEM WEIHNACHTSMARKT, wo auch große BETRIEBSAMKEIT HERRSCHTE, aber ich HATTE DAMIT KEIN PROBLEM. Ich HOFFE auf Ihre baldige Antwort."

2016. okt. 16. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!