Euroexam nyelvvizsga vélemények?
Szia! Köszi a választ de én is ma voltam :D
Nekem csak a szóbelivel gyült meg egy kicsit a bajom de remélem meglesz. :)
Én múltkor voltam angolon, de szerintem undorítóan rámennek az időre. Pl. mikor mondatod közepén félbeszakítanak, mert, erre így ennyi idő van, stb.
Az írásbeli, és a szóbeli kölön számít. Ha csak az egyik van meg, a komplexhez csak a hiányzót kell újrs megcsinálni! :)
Én németből voltam az euro nyv-n, számomra tiszta eszetlenségnek tűnik ez a "gyorsan-gyorsan" időre dolog. Nincs idő semmire sem, be kell adni. A hétköznapi életben hol tudja az ember hasznosítani ezt a hülyeséget, hogy a, b vagy c válasz a helyes? de gyorsan ám.....!!! megmondani a jó választ.
Sokan rossz véleménnyel vannak az origo nyv-ról. Abban legalább úgy osztod be az idődet, ahogy te akarod. Levélírásnál idegen nyelvről kell magyarra fordítani. Az idegennyelvű szövegből kikeresett információkat magyarul kell leírni. Biztos vannak az origo-ban is szívatások, de számomra egyre szimpatikusabbnak tűnik, mint ez a most felkapott, divatos hangzatú - közben a háttérben jól megszívatunk - euroexam nyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!