Melyik nyelvsulit válasszam ha az angol középfokút akarom?
Kezdō vagyok a nyelvsulik terén
Melyiket ajánlanátok?
Elōre is köszönöm
Amit én biztosan nem ajánlok sőt elkerülendő. Duna nyelviskola a tipikus lehúzós nyelviskola, a felvi-hu-n van nyelviskola kereső, sokkal érdemesebb egy eldugott nyelviskolát keresni. Mindenképpen menj el egy próbaórára, általában engedni szokták. Egy egy helyen a tanár nyelvtudása sem megfelelő.
Ha valamelyiknek a neve szimpatikus keress rá a holnapjára és nézd meg az árakat, én a 'speak' alapú nyelviskolákat ajánlom, a legtöbb helyen csak feladatokat oldatnak (Duna is), amik nem vezetnek sehová, nem fogod jobban tudni az angolt legfeljebb évtizedek alatt...
És nyugodtan légy pofátlan és kérj ingyen 1 bemutató órát, Budapest tele van nyelvviskolákkal (lehúzással is, időlecsalóssal is), ha mindenhol csak 1 órát vennél még akkor is lenne hova menni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!