Tudtok olyan nyelviskolát, ahol anyanyelvi némettanárok vannak (avagy nagyon jó a kiejtésük), és jól oktatnak?
Figyelt kérdés
Petsen, a 16. kerületben és közelében, vagy bármelyik metróvonal környékén keresek egy jó nyelviskolát, mert az előző, ahová jártam (Métisz), az nagyon nem tetszett. A tanár úgy tanított, mint egy robot, és a kiejtése is borzasztó volt, nem akarok még egyszer ilyet, így nagyon kíváncsi vagyok a Ti javaslataitokra. A válaszokat előre is köszi :)
Kötöszködők kíméljenek.
2016. júl. 9. 15:56
1/2 Adrian.Leverkuhn válasza:
Az Osztrák Intézet Budapestet tudom ajánlani, ahol tanítanak anyanyelvi németek.
A Bajcsy-Zsiinszky út 31-ben tanítanak, néhány perc séta az Arany János úti metrómegállótól.
Az árak viszont jóval magasabbak, mint egy "normál" mezei nyelviskolában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!