Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » 75% lett az emelt szintű...

75% lett az emelt szintű érettségim. Lenne esélyem egy felsőfokú nyelvvizsgán?

Figyelt kérdés
A hallott szöveg èrtést szúrtam el, azért csak ennyi. Olvasott szöveg 90% feletti, szóbelin csak 3 pontot vontak le. Alapvetően jó a hallás utáni értésem is, de ott és akkor ez nem ment. Valahogy túl hangos volt és fáradt is voltam (előtte melóztam éjjel), és úgy éreztem hogy csak búg a fejemben a szöveg. Nem bírtam koncentrálni sajnos. Itt buktam a pontok nagy részét.
2016. júl. 3. 09:23
 1/4 anonim ***** válasza:
53%

Van. Nincs nagyon sok különbség a nyelvvizsga feladatok és e között. A kéttannyelvűsök csinálnak 80%~t és felsőt kapnak (persze nem a % miatt) (hanem a mellette lévő 2 érettségi idegen nyelven)

kicsit még készülj, de sztem hazai nyelvvizsgára sztem egyébként készen állsz.

A szóbeli témákat az 1000 kerdes 1000 valasz c konyv alapjan meg erdemes :)

2016. júl. 3. 10:04
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem azért függ rendesen, hogy milyen felsőfokút választasz... Pl Telc nekem nehéznek tűnik, de ha egy Társalkodó-t választasz, az simán meglehet.
2016. júl. 3. 10:07
 3/4 anonim ***** válasza:
46%

Jah mert egyes nyelvvizsgák könnyebbek, ez nem igaz.

Esély nyilván van, a kérdés, hogy mekkora. Nem hinném, hogy most azonnal bele kellene vágnod a dologba, legalább pár hónap, fél év készüléssel biztosan sikerülne. Azért eléggé más témákról kell tudnod beszélni, mint középszinten...

2016. júl. 3. 11:20
 4/4 anonim ***** válasza:
50%
Jó esélyed van. Az emelt nehezebb, mint egy B2 nyelvvizsga.
2016. júl. 3. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!