Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Oroszul szeretnék tanulni...

Oroszul szeretnék tanulni (bővebben lent)?

Figyelt kérdés

Szeretnék elkezdeni oroszul tanulni. Teljesen nulláról hogyan induljak el? Ajánlanátok kezdő nyelvkönyvet ami a legalapabb dolgokat tanítja? Egyenlőre nem fogadok tanárt, később lehet, de most még szeretnék alapozni, egyáltalán megismerkedni a nyelvel, hogy megszülethessen egy komolyabb elhatározás ha a későbbiekben is úgy gondolom.

Akik oroszt tanulna: Mit gondoltok a nyelvről? Mennyire nehéz?

2016. jún. 27. 13:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Pont fordítva! Az elején KELL a tanár, mert nem tudsz mit kezdeni a betűkkel, kiejtéssel, szabályos írással. Jó minőségű kezdő tankönyv nincs, csak olyan ahogy sikerült színvonalú. Az internetes oldalak angol alapúak, magyar nincs. Még van egy-két youtube video. Pontosan amikor már megvannak az alapok, akkor lehet önállóan tanulni. Az iszonyú sok ragozás és kivétel a nehéz benne, de nem nehezebb, mint a német vagy francia.
2016. jún. 27. 14:28
 2/3 anonim válasza:
Szia! Az orosz nyelv számomra egyáltalán nem okoz nehézséget. Hobbiszinten tanulom, még én is az alapoknál vagyok, de csak az időhiány miatt nem haladok gyorsabban. Anyagokkal és tanulási tippekkel kapcsolatban nagyon szívesen segítek, ha szeretnéd. :) Amennyiben érdekel, írj egy privát üzenetet, ott majd bővebben kifejtem a dolgokat, mert ide mindent leírni nagyon hosszú lenne :D
2016. jún. 28. 19:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Nézd, mit találtam pont most. Még én se néztem meg. [link]
2016. jún. 28. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!