Megérkezhet még az origo nyelvvizsga bizonyitvanyom?
Figyelt kérdés
Májusban voltam vizsgázni de még emailt nem kaptam róla, lehetséges hogy nem fog megerkezni jul 12ig?2016. jún. 21. 20:41
1/6 anonim válasza:
Szerintem meg fog. Ők is tudják, hogy sürgős.
2/6 anonim válasza:
Valószínűleg nem fog megérkezni.
A felvi.hu oldalán is fent van a hivatalos tájékoztatóban, hogy csak az április 30-ig letett nyelvvizsga bizonyítványát tudják majd elfogadni, mert csak ez fog megérkezni júl.12. előtt.
(Hívd fel a nyelvvizsga központot, hogy mikor küldik a bizonyítványt, ez a biztos.)
3/6 Origó Nyelvvizsga válasza:
Kedves Kérdező!
Májusi vizsgázóink mind megkapják bizonyítványaikat a július 12-ei határidőig ;)
Üdvözlettel:
Origó-csapat
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2016. jún. 22. 09:43
5/6 anonim válasza:
2-es: "előreláthatólag". Hát rosszul látják előre. Egy nyelvvizsgabizonyítvány kiállítása nem tart két és fél hónapig. Ilyen sürgős esetben kettőig sem. Május első fele még belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!